title imgWelkom op mijn website

Hier vind je informatie over mijn dressuurstal, hoe hij is ontstaan, het laatste nieuws en hier en daar een glimp van mijn toekomstplannen.

Anne & Sir Oliver

"Dressuurstal Anne Lehmann" is een dynamisch en doelgericht bedrijf. Alles draait hier om het dresuurmatig opleiden van paard en pony en hun ruiters. In mijn werk met paarden en ruiters herken je mijn passie en liefde voor het vak.

Mijn werkconcept is een selectieve combinatie uit klassieke en moderne trainingsmethodes met het hoogst mogelijke welzijn van paard en pony voor ogen.

Anne

De basis van mijn vakkennis is een driejarige opleiding (examen Bereiter FN, Warendorf) en vijf jaar werkervaring in Duitsland (onder andere twee jaar als stalruiter bij Johann Hinnemann), aangevuld met tientallen trainingsuren bij diverse trainers in Nederland.

Dit gebundeld met mijn eigen intuïtie en visie op het dressuurrijden vormt de basis van mijn dagelijkse training met de paarden, welke ik graag doorgeef aan mijn lesklanten. Ik blijf regelmatig lessen bij bekende en succesvolle instructeurs want - zoals iedereen weet - je bent nooit uitgeleerd!